Antena 3 CNN Actualitate Taxe și impozite. Ce surprize te așteaptă în 2020

Taxe și impozite. Ce surprize te așteaptă în 2020

Românii au păstrat tradiția în materie de taxe și impozite. Mulți s-au așezat la rând să-și plătească dările locale încă de dimineață, în prima zi lucrătoare a anului. Oamenii au vrut să intre în noul anul fără datorii și să fie siguri că nu pierd locurile de parcare. Mulți contribuabili au aflat însă cu surprindere că impozitele pentru locuințe și masini sunt mai mari ca anul trecut, potrivit ȘtirileTVR1.ro.

Taxe și impozite. Ce surprize te așteaptă în 2020
07 Ian 2020   •   08:43

Înca de la primele ore ale dimineții, zeci de bucureșteni din Sectorul 6 au așteptat la coadă să plătească impozitele la bugetul local. Unul dintre ghişeele din cartierul Militari a fost atât de plin încât oamenii au fost nevoiți să stea minute bune în stradă, în frig. Aglomerat a fost și la caseriile din Sectorul 1.

Și în alte orașe, precum Iași, Cluj-Napoca și Pitești, mii de contribuabili au plătit impozitele locale în prima zi în care s-au deschis caseriile.

Dar se poate și altfel. Dacă vreți să nu stați la coadă, puteți plăti taxele și impozitele locale pe Internet, cu ajutorul platformei ghișeul.ro.

Mai întâi trebuie să va faceți un cont, iar apoi veți achita taxele și impozitele locale direct din contul bancar.

Reprezentații primăriilor vă amintesc că dacă plătiți taxele și impozitele locale până la 31 martie, beneficiați de o reducere de zece procente.

Impozitele au fost majorate în medie cu cinci lei, cu aproximativ 5% față de anul trecut.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close