Antena 3 CNN Actualitate Trupa Taxi a retras clipul piesei “Despre smerenie” de pe Youtube. Reacția lui Grigore Leșe

Trupa Taxi a retras clipul piesei “Despre smerenie” de pe Youtube. Reacția lui Grigore Leșe

Trupa Taxi a retras clipul piesei “Despre smerenie” de pe Youtube. Reacția lui Grigore Leșe
13 Apr 2016   •   14:37

Videoclipul „Despre smerenie” a dispărut de pe Youtube. Clipul a fost scos chiar de către Trupa Taxi, după ce Grigore Leșe a decis să se retragă din videoclip.

„Respectăm decizia domnului Grigore Leșe de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie". Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni - după Paște - cu o variantă în care domnul Leșe nu va mai fi inclus.”, au anunțat aceștia pe Facebook.

Maestrul Grigore Leșe a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că a filmat cu drag și s-a retras tot cu drag.

"Am fost și am filmat clipul cu drag, am renunțat la clip tot cu drag. Nu mai am ce comenta, s-a comentat prea mult. Dacă am fi scris o simfonie în România, nu s-ar fi comentat atâta Trebuie să fim serioși. S-a vrut ceva, am înțeles ceva, fiecare a luat din clip ce a vrut. Eu nu sunt nici teolog, nici politician, să comentez despre Catedrală, despre ierarhi. Eu m-am dus cu tot dragul. Când am văzut despre ce este vorba, am decis să mă retrag. Cred că toată povestea asta cu actul artistic al lui Dan Teodorescu poate să meargă înainte și fără Grigore Leșe", a explicat maestrul, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: trupa taxi YouTube scandal Facebook
Parteneri
Mama fetiței de 12 ani găsită moartă sub canapea a fost eliberată
x close