Antena 3 CNN Actualitate Telenovelă într-o comună din Vaslui. Preotul a călcat strâmb, după ce i-a căzut cu tronc o enoriașă mult mai tânără

Telenovelă într-o comună din Vaslui. Preotul a călcat strâmb, după ce i-a căzut cu tronc o enoriașă mult mai tânără

Un preot dintr-o comună vasluiană a uitat de a zecea poruncă din Scripturi "Să nu poftești nimic din ce este al aproapelui tău". Așa că a râvnit la nevasta altuia, cu 10 ani mai tânără.

Telenovelă într-o comună din Vaslui. Preotul a călcat strâmb, după ce i-a căzut cu tronc o enoriașă mult mai tânără
Sursa foto: Doxologia.ro
de Gabriel Dano    |    05 Ian 2022   •   18:24

Relația interzisă a ieșit la iveală când bârfele credincioșilor din comună au ajuns și la urechile soțului femeii, care muncea în străinătate. Omul a angajat un detectiv particular, iar când acesta i-a adus dovezile necesare că idila este adevărată, omul s-a întors rapid acasă.

Aceleași dovezi i le-a prezentat și episcopului Ignatie al Hușilor care a înțeles imediat păcatul în care a căzut fața bisericească și a luat atitudine. Astfel, preotul căzut în păcat, în vârstă de 62 de ani, a fost obligat să se pensioneze urgent și i s-a interzis să mai slujească în Episcopia Hușilor, scrie vremeanoua.ro.

„A fost scos imediat la pensie și i s-a interzis categoric să mai slujească pe teritoriul Episcopiei Hușilor”, a spus PS Ignatie.

Spre stupoarea tuturor, preotul nu a părăsit imediat slujba și a mai comis o faptă nedemnă de o față bisericească. A cerut de la enoriași, din cele 600 de gospodării, câte 80 de lei, drept taxă anuală pentru Biserică.

Oamenii s-au confirmat, crezând că vor ajunge la biserică, însă, potrivit consilierilor parohiali, suma deloc de neglijat care a fost strânsă în acest fel s-a "evaporat".

×
Subiecte în articol: preot
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close