x close

Teodorovici: Astăzi s-a aprobat Comarnic-Brașov și București Ploiești, proiect asumat de Guvern, care până la final de an se va atribui

29 Aug 2018   •   22:56
Teodorovici: Astăzi s-a aprobat Comarnic-Brașov și București Ploiești, proiect asumat de Guvern, care până la final de an se va atribui foto- Antena 3

Eugen Teodorovici a declarat la Antena 3 că Guvernul a făcut câteva modificări radicale în ceea ce înseamnă cadrul legislativ, pe achiziții publice și parteneriat public privat. Ministrul de Finanțe a mai vorbit despre câteva proiecte importante care vor fi finalizate până la sfârșitul anului. 

„Acest Guvern, de la începutul acestui an, a făcut câteva modificări substanțiale. Anul ăsta am văzut modificări radicale în ceea ce înseamnă cadrul legislativ, pe achiziții publice și parteneriat public privat. De asemenea, Guvernul a aprobat și azi în ședință proiecte importante care vor fi, până la final de an, atribuite pe zona de parteneriat public privat. Proiecte extrem de mari și importante. Astăzi s-a aprobat în Guvern Comarnic-Brașov și București Ploiești, proiect asumat de Guvern, care până la final de an se va atribui. 

Sunt oameni, nu sunt foarte mulți, ce-i drept, dar sunt oameni-cheie care sunt determinați să facă schimbări radicale”, a spus Teodorovici. 

Citeşte mai multe despre:

Eugen Teodorovici guvern
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati