Antena 3 CNN Actualitate Terasele Expirat şi Spice din Vama Veche au ars complet. Incendiul ar fi fost provocat de o mână criminală (VIDEO)

Terasele Expirat şi Spice din Vama Veche au ars complet. Incendiul ar fi fost provocat de o mână criminală (VIDEO)

Terasele Expirat şi Spice din Vama Veche au ars complet. Incendiul ar fi fost provocat de o mână criminală (VIDEO)
24 Sep 2010   •   19:14

Două terase de legendă din Vama Veche s-au făcut scrum. Spice şi Expirat s-au aprins joi noapte, într-un incendiu care s-a văzut până la bulgari. Focul a detonat mai multe butelii care se aflau în cele două cluburi, iar terasele au sărit în aer. După patru ore de luptă cu flăcările violente, pompierii au ajuns la o singură concluzie: focul a fost pus de o mână criminală.

Cuibul vamaioţilor a ars precum un foc de tabără pe plajă. Un foc violent, pe care doar un tsunami l-ar fi putut domoli.

Incendiul pare să fi izbucnit la terasa Expirat. La 03:00 dimineaţa, o explozie uriaşă a cutremurat toată Vama. Flăcările s-au înălţat până la zece metri. 13 pompieri s-au luptat până dimineaţă să stingă iadul de pe plajă.

Printre rămăşiţele teraselor, pompierii au făcut o descoperire importantă: ?S-au găsit şapte butelii explodate în bucătăria unei terase, de unde se presupune că a pornit incendiul, de la o flacără deschisă?.

Terasele sunt închise de la sfârşitul sezonului. Cineva, însă, pare să le fi făcut o vizită.

În ultimii 10 ani, terasa Expirat s-a confundat cu staţiunea Vama Veche. A ajuns repede cel mai popular loc printre vamaioţi, tocmai pentru că aici muzica nu se oprea niciodată. Acum, cineva a oprit-o de tot. Ancheta pompierilor a fost preluată de poliţişti.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Vama Veche incendiu
Parteneri
Ultimele informaţii despre starea lui Florin Piersic
x close