Antena 3 CNN Actualitate TIBCO 2009: de la maşini tunate la mobilă şi creme de plajă. Toate sub un singur acoperiş (FOTO)

TIBCO 2009: de la maşini tunate la mobilă şi creme de plajă. Toate sub un singur acoperiş (FOTO)

TIBCO 2009: de la maşini tunate la mobilă şi creme de plajă. Toate sub un singur acoperiş (FOTO)
Sursa foto: tibco 2009
05 Iun 2009   •   20:56

Miercuri, la Romexpo, s-a deschis Târgul Internaţional de Bunuri de Consum (TIBCO). Într-un spaţiu generos, ştiut deja de majoritatea bucureştenilor, pot fi găsite de toate, de la creme de plajă, maşini tunate, aspiratoare şi icoane până la dispozitive de scărpinat în cap, produse naturiste şi terapii neconvenţionale.

De asemenea, trebuie precizat că o mare parte dintre cei 175 de expozanţi, ce provin din 12 ţări, sunt din Thailanda, India şi, mai nou, China. Cei mai mulţi dintre aceştia comercializează covoare, rochii şi diverse confecţii. Dar, asta nu este tot, vizitatorii au parte de demonstraţii live unde o prezentatoare le arată, spre exemplu, cât de bun este fierul x de călcat sau laveta y de şters praful.



La TIBCO 2009 există standuri ce comercializează mobilă, dar şi grătare şi sobe pentru cei ce au nevoie de aşa ceva. Poate fi întâlnit un stand unde se vând beţişoare parfumate, lângă unul care vinde flori, cel din urmă aflat la rândul său lângă un comerciant care vinde costume populare tradiţionale sau rochii de mireasă.



Toate acestea sunt doar o mică parte din cele ce pot fi văzute, dar şi achiziţionate, la Târgul Internaţional de Bunuri de Consum. TIBCO 2009 a început miercuri, îşi va închide porţile duminică, 7 iunie, iar biletul de intrare costă 3 lei.



Florin Tulbure, Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close