Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. Activitatea pe aeroport a revenit la normal. 22 de curse au fost afectate de ceaţă

Timişoara. Activitatea pe aeroport a revenit la normal. 22 de curse au fost afectate de ceaţă

Timişoara. Activitatea pe aeroport a revenit la normal. 22 de curse au fost afectate de ceaţă
Sursa foto: Foto: manifestgallery.org
29 Oct 2010   •   10:34
UPDATE. Activitatea pe Aeroportul din Timişoara, care a fost afectată, vineri dimineaţă, din cauza ceţii dense din zona pistei, a fost reluată în jurul orei 11.50, în total fiind afectate 22 de curse, care a trebuit să aterizeze sau să decoleze de pe aeroport şi care au avut întârzieri de până la trei ore, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat că activitatea pe aeroport a revenit la normal în jurul orei 11.50, când a aterizat o cursă care venea de la Cernăuţi.
   
Trifan a spus că din cauza ceţii au fost afectate 22 de curse aeriene - nouă care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul din Timişoara şi 13 care ar fi urmat să decoleze către diferite destinaţii.
   
Ea a afirmat că patru dintre aceste curse, care veneau de la Bergamo, Cluj, Sibiu şi Craiova, au fost redirecţionate pe Aeroportul Arad şi urmează să se întoarcă la Timişoara.
   
Potrivit sursei citate, cursele au avut întârzieri de până la trei ore.



18 curse aeriene au întârzieri de până la două ore din cauza ceţii de pe Aeroportul din Timişoara.Şapte curse care ar fi trebuit să aterizeze şi alte unsprezece care urmau să decoleze de pe aeroport înregistrează întârzieri de până la două ore din cauza ceţii dense din zona pistei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, citată de Mediafax

La sosiri, şapte aeronave Carpatair care care ar fi trebuit să sosească de la Cernăuţi, Sibiu, Bacău, Craiova, Bucureşti, Iaşi şi Cluj înregistrează întârzieri.

La plecări, sunt afectate unsprezece aeronave ale aceleiaşi companii, care ar fi trebuit să decoleze către Dusseldorf, Roma, Bergamo, Stuttgart, Florenţa, Verona, Bari, Atena, Munchen, Veneţia şi Ancona.

 

×
Subiecte în articol: curse aeriene
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close