Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. O maşină de poliţie a fost vandalizată de rudele unui şofer beat

Timişoara. O maşină de poliţie a fost vandalizată de rudele unui şofer beat

Timişoara. O maşină de poliţie a fost vandalizată de rudele unui şofer beat
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Ian 2011   •   23:10

O maşină de poliţie a fost devastată aseară în Timişoara de rudele unui tânăr fugar. Bărbatul de 29 de ani s-a urcat la volanul unei maşini cu numere expirate, băut şi fără permis. După o urmărire în viteză pe străzile oraşului, tânărul a ajuns acasă unde rudele i-au sărit în ajutor.

Când au văzut că tânărul a fost încolţit de poliţişti, iubita, părinţii şi sora ei au ieşit pe balcon. Au început să strige la oamenii legii să-l elibereze pe bărbat. Cum nu au fost ascultaţi a început războuiul. Rudele a început să arunce înspre poliţişti cu tot ce le-a picat în mănă. Piesa de rezistenţă a fost un suport din metal pentru ghivechele de flori. Nu a nimerit niciun poliţist, în schimb a aterizat direct pe parbrizul autospecialei.


Poliţiştii l-au tras pe dreapta pe şofer pentru că li s-a părut suspect numărul de înmatriculare al maşinii. Tânărul a oprit. S-a răzgândit apoi şi a demarat în trombă. Zeci de echipaje s-au ţinut după el până când a ajuns acasă.

Magistraţii au decis ca bărbatul să fie cercetat în libertate. El riscă până la 7 ani de închisoare. Şi familia tânărului este cercetată acum pentru că a spart parbrizul maşinii.

Timişoara: O maşină de poliţie a fost vandalizată de rudele unui şofer beat

×
Subiecte în articol: Timisoara masina de politie sofer beat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close