Antena 3 CNN Actualitate Ține-ți barba sub control! Top aparate de îngrijire pentru bărbați (P)

Ține-ți barba sub control! Top aparate de îngrijire pentru bărbați (P)

Ține-ți barba sub control! Top aparate de îngrijire pentru bărbați (P)
20 Noi 2019   •   16:35

Barba și-a făcut loc de multă vreme în trendurile masculine. E acceptată și chiar încurajată, cât timp este îngrijită. Și, din fericire, e tot mai simplu să-ți îngrijești barba. La acest capitol, producătorii de produse electrice se tot întrec în inovații și funcții revoluționare. 

Am ajuns practic să avem subcategorii la categoria „îngrijit barba”. În funcție de mărime și rezultatele dorite, există aparat de ras, trimmer și aparat de tuns. Partea bună e că poți să le iei pe toate, mai ales cu un card eMag, ca să îți adaptezi barba după eveniment, gusturi și nevoi. 

Rowenta TN 9300

Dacă ți-ai luat tunderea bărbii în propriile mâini, sigur te-ai lovit de problema mochetei de păr care se așterne la final. Partea bună este că, mai nou, poți să aspiri părul în timp ce-l tunzi. De exemplu, cu aparatul de tuns cu vacuum de la Rowenta. E adevărat că este un aparat de tuns în general. Adică nu e destinat neapărat bărbii, ci mai mult capului. Bineînțeles, nu-l deranjează cu nimic dacă treci de la podoaba capilară la cea facială. Doar că lamele nu-ți permit să tunzi mai scurt de 3 mm. O dimensiune perfectă, dacă vrei să porți în permanență barbă, de la medie în sus. 

Braun BT3940

Dacă vrei să mergi ceva mai în profunzimea firelor de barbă, îți trebuie un trimmer. Iar cel de la Braun este echipat pentru orice ai nevoie. Are două grilaje, unul scurt (1-10 mm) și unul pentru bărbi mai lungi (11-21 mm). Iar relgajele sunt atât de fine, încât poți să-ți scurtezi barba doar cu 0,5 mm, dacă asta îți dorești. Lamele sunt foarte bine ascuțite, iar bateria promite să rămână cu tine multă vreme. La final, nu trebuie să-ți faci prea multe griji cu îndepărtarea firelor de păr. Poți să cureți aparatul sub jet de apă. 

Philips One Blade

Dar poate că, la un moment dat, te saturi cu totul de barbă. Dar nu vrei să dai banii lunar pe rezerve, să te complici cu lame și spumă de ras. One Blade este un aparat de ras electric, care știe să fac de toate. Tunde, conturează și bărbierește indiferent de lungimea părului. Secretul este sistemul său cu înveliș de glisare, combinat cu vârfuri rotunjite și un cutter cu mișcare rapidă, care conferă precizie și confort. Bineînțeles, dacă vrei să-l folosești pentru a te bărbieri, trebuie să știi că nu vei obține același efect ca în cazul lamei tradiționale. Dar dacă îți dorești un aparat potrivit pentru mai multe operațiuni, One Blade ar fi o soluție. 

Dacă ții la imaginea bărbii tale și vrei să adopți acest look cu stil, trebuie să investești în aparatură de calitate. Iar dacă o iei de la eMAG cu un card precum CardAvantaj, investești mai ușor. Pentru că ai până la 24 de rate fără dobândă*. Ca să alegi inspirat din prima. 

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close