Antena 3 CNN Actualitate Tonel Pop acuză DIICOT că ascunde probe din dosar: "Nimeni nu ne-a spus nimic. Dincă și-a schimbat toate declarațiile"

Tonel Pop acuză DIICOT că ascunde probe din dosar: "Nimeni nu ne-a spus nimic. Dincă și-a schimbat toate declarațiile"

Tonel Pop acuză DIICOT că ascunde probe din dosar: "Nimeni nu ne-a spus nimic. Dincă și-a schimbat toate declarațiile"
27 Noi 2019   •   16:39

Giorgiana Hosu, procuror-șef adjunct al DIICOT, a anunțat miecuri că un bărbat de 46 de ani a fost reținut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când era sechestrată în casa lui Gheorghe Dincă. Atât el, cât și Dincă, ar fi profitat de adolescentă. 

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a spus că adjunctul DIICOT le-a ascuns probe din dosar, precizând că nu știa nimic legat de așa ceva. 

”Nimic din dosar nu arăta așa ceva. Nimeni nu ne-a spus nimic. Conducerea DIICOT iese și spune și nouă nu ne-a spus nimeni nimic, Suntem sfidați! Urmărim cu șeful DIICOT spune, fără să ne informeze și pe noi. Puteam să punem niște întrebări lui Dincă. Dincă nu mai vrea să dea declarații, el scrie ce vrea în arest, apoi vine la DIICOT și transcriu ce a scris el acolo. Dincă și-a schimbat toate declarațiile.

A schimbat total. Modul cum a decurs totul, cum a comis crimele. Întrebați-o pe doamna procuror șef. Noul violator a fost audiat, în trecut.”, a declarat Tonel Pop.

×
Subiecte în articol: Tonel Pop DIICOT
Parteneri
Horoscop 4 iunie 2023. Balanţele plănuiesc o răzbunare
x close