Antena 3 CNN Actualitate Topul superstițiilor moderne de Revelion 2022. Cum să eviți 7 ani de ghinion pe rețelele de socializare

Topul superstițiilor moderne de Revelion 2022. Cum să eviți 7 ani de ghinion pe rețelele de socializare

Superstiţiile pentru noaptea dintre ani au evoluat odată cu vremurile. Nu mai punem bani în buzunar să fim bogaţi, adăugăm un bitcoin în wallet. Şi nu mâncăm neapărat peşte, ci mai degrabă salată. Şi nu de orice fel!

Topul superstițiilor moderne de Revelion 2022. Cum să eviți 7 ani de ghinion pe rețelele de socializare
Sursa foto: Hepta
de Silviana Baicu    |    30 Dec 2021   •   14:45

Noaptea dintre ani va fi un moment special pentru cei care respectă superstiţiile. Cea mai importantă dintre toate, pentru că e vorba de cum te vede lumea: trebuie să foloseşti Face App în selfie-urile din noaptea dintre ani, pentru că doar aşa te vei asigura că nu vei avea coşuri pe faţă tot anul. Desigur, nu trebuie neglijat nici Instagram, pentru că îţi poate aduce 7 ani de ghinion: aşadar trebuie neapărat să postezi un clip la Story de la petrecerea de Revelion, altfel vei pierde urmăritori în fiecare din cei 7 ani. E importantă şi comunicarea, aşa că în noaptea de Revelion nu ai voie să laşi oamenii în seen, pentru că vei fi ignorat tot anul următor.

Pe partea financiară, e de ţinut minte un singur lucru: trebuie să ai un bitcoin în portofelul virtual pe 31 decembrie, ca să îţi crească tot anul viitor portofoliul. E important să nu uiţi şi de ratele la telefonul curent: doar dacă le achiţi pe toate până la final de an, o să îţi poţi cumpăra, cu siguranţă, unul nou în anul care vine. Iar în ceea ce priveşte călătoriile, când mergi la petrecere cu prietenii tăi în apartamentul lor, e bine să pui hashtag #myDubai şi aşa sigur anul viitor vei pleca într-o călătorie care nu e imaginară.

Pe de altă parte, e bine de ştiut că cine dansează de Revelion şi pe Tik Tok, va avea parte doar de voie bună şi talent tot anul. De asemenea, trebuie să avem grijă şi de siluetă. Dieta de anul viitor va fi eficientă daca în noaptea dintre ani vei mânca cel puţin o farfurie de salată beouf. În plus, trebuie să îţi pregăteşti ţinuta pentru fotografia de la sală din 1 ianuarie. Nu uita că pe bandă nu mergi pe tocuri, vei fi mai credibilă dacă vei ţine cont de acest aspect, chiar dacă ştim cu toţii că nu vei face efort. Şi, nu în ultimul rând, ultima superstiţie din top: dacă reuşeşti să ştergi pozele cu fostul sau fosta până la 12 noaptea, vei avea parte garantat de un an plin de întâlniri suprinzătoare.

TOP 10 superstiții adaptate la vremurile moderne

1. Trebuie neapărat Face App de Revelion

2. Story pe Instagram de la petrecere

3. Nu e voie să dai seen

4. Să ai cel puţin un bitcoin în portofel

5. Plăteşte ratele pentru telefon

6. Imaginează-ţi că eşti în ţară străină

7. Dansul pe Tik Tok, obligatoriu

8. Mănăncă o salată boeuf

9. Trebuie să îţi pregăteşti ţinuta de sală

10. Şterge pozele cu fostul / fosta

×
Subiecte în articol: superstitii revelion
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close