Antena 3 CNN Actualitate Traficanţi de droguri neinspiraţi. Vindeau canabis în faţa procurorilor

Traficanţi de droguri neinspiraţi. Vindeau canabis în faţa procurorilor

Traficanţi de droguri neinspiraţi. Vindeau canabis în faţa procurorilor
Sursa foto: Foto: yayyuh.blogspot.com
de M.Z.    |    16 Mar 2013   •   20:43

Procurorii DIICOT Sibiu au reuşit să prindă, pentru prima dată, traficanţi de droguri chiar din propriile birouri, de unde observau cum infractorii vindeau cannabis unor minori, chiar în faţa sediului lor.

"A fost realizată o tranzacţie monitorizată de noi, chiar în zona asta", a declarat vineri comisarul-şef Traian Berbeceanu, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, potrivit Agerpres.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Sibiu au făcut vineri dimineaţă 18 percheziţii domiciliare la Sibiu, la locuinţele membrilor unei grupări de traficanţi de droguri, care au introdus în România patru kilograme cannabis, drogurile fiind aduse din Spania şi Germania, consumatorii fiind mulţi minori.

Este vorba de 21 de traficanţi de cannabis, din care şi un cetăţean german, care transportau fie personal, fie cu ajutorul firmelor de curierat, cannabisul din Germania şi Spania.

"Drogurile proveneau din Germania şi Spania şi erau destinate comercializării la preţul de 60 de lei/gram, către consumatorii de pe raza municipiului Sibiu. (...) Au fost cazuri de consumatori care în urma consumului de droguri, s-au simţit rău şi au ajuns la secţiile de urgenţă ale spitalelor", a mai spus Berbeceanu.


×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close