Antena 3 CNN Actualitate Tragedia Monicăi Cismaş, fetiţa care s-a înfometat până a murit, ar putea schimba legislaţia

Tragedia Monicăi Cismaş, fetiţa care s-a înfometat până a murit, ar putea schimba legislaţia

Tragedia Monicăi Cismaş, fetiţa care s-a înfometat până a murit, ar putea schimba legislaţia
Sursa foto: Foto: stiricrestine.ro
24 Sep 2011   •   18:13
Ministerul Muncii ar putea modifica legislaţia privind Protecţia Copilului, după cazul fetiţei care s-a înfometat până a murit. Asta după ce a ieşit la iveală faptul că mai multe persoane au vrut să o adopte pe fetiţă, dar familia acesteia nu a fost de acord.

Atât dascălii fetiţei, dar şi o familie din Brasov au vrut să o adopte pe Monica, însă în lipsa acordului părinţilor, acest lucru nu s-a putut. “Chiar am discutat noi, cadrele didactice din Teremia, o învăţătoare chiar s-a oferit, o luam cu schimbul. ră o semnatură a mamei... Ştiti foarte bine, pe urmă se întâmplă ceva cu fata şi esti direct raspunzator”, a declarat dascălul pentru Antena 3.

Mama copilei, care era plecat
ă în Italia la muncă, o acuză pe bunică de moartea fetiţei şi spune că a fost interesată mai mult de bani decât de soarta nepoatei. Femeia susţine că Monica nu a primit tratament adecvat în spital şi îi acuză pe medici că nu au făcut totul pentru a o salva.

Primăria şi asistenţii locali din satul fetiţei au spus că nu au nicio vină în acest caz şi că părinţii sunt singurii responsabili.

Pentru că familia nu are bani de înmormântare, Sindicatul Poliţiştilor din Banat s-a oferit să plătească toate cheltuielile.
 




×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close