Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Capitală. Un adolescent de 17 ani a murit călcat de tramvai. Traficul tramvaielor, paralizat

Tragedie în Capitală. Un adolescent de 17 ani a murit călcat de tramvai. Traficul tramvaielor, paralizat

Tragedie în Capitală. Un adolescent de 17 ani a murit călcat de tramvai. Traficul tramvaielor, paralizat
26 Oct 2019   •   22:31

Caz șocant în Capitală. Un tânăr de 17 ani și-a găsit sfârșitul într-un mod groaznic.

Din primele informații, se pare că adolescentul a fost călcat de tramvai. Tragedia a avut loc sâmbătă seară, pe Șoseaua Giurgiului.

Cumplita tragedie s-ar fi întâmplat din cauza neatenției. Se pare că tânărul era cu ochii în telefon la momentul impactului.

”In jurul orei 21.20 Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe pe sos.Giurgului intersecție cu sos. Oltenitiei. Conducatorul tramvaiului liniei 11 care se deplasa pe sos.Olteniței a accidentat un tânăr in vărsta de 17 ani.
Din primele date, cauza producerii accidentului ar fi traversarea neregulamentara.

Din accident a rezultat decesul persoanei după ce in prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare. Se efectuează cercetarea la fata locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier. Traficul tramvaielor este restricționat pe parcursul efectuării cercetării la fata locului.”, se arată într-un comunicat.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close