Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Vaslui în prima zi a anului. O femeie a pierit într-un incendiu izbucnit în locuința ei

Tragedie în Vaslui în prima zi a anului. O femeie a pierit într-un incendiu izbucnit în locuința ei

Tragedie în Vaslui în prima zi a anului. O femeie a pierit într-un incendiu izbucnit în locuința ei
01 Ian 2020   •   16:26

O femeie în vârstă de 75 de ani a decedat, miercuri, în urma unui incendiu urmat de o explozie izbucnit la locuinţa sa din localitatea Bulboaca, comuna Deleni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Podul Înalt" Vaslui, Marius Stanciu, femeia se afla în casă împreună cu soţul său, care a reuşit să iasă din locuinţă.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent la nivelul a trei încăperi. În casă a fost găsit corpul carbonizat al unei persoane de sex feminin, în vârstă de 75 ani. Soţul victimei a apucat să se autoevacueze cu doar câteva minute înainte de a exploda butelia aflată în bucătărie. În incendiu au mai ars un câine şi o pisică. Au ars aproximativ 21 de metri pătraţi reprezentând două dormitoare şi o bucătărie, mobilier, aparate casnice şi materiale textile, s-au degradat un aragaz, o butelie încărcată cu GPL, o maşină de spălat, diverse textile şi documente. Au fost salvate o încăpere, acoperişul locuinţei, o magazie de materiale şi două case aflate în imediata apropiere a imobilului", a precizat Marius Stanciu.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza jarul căzut dintr-o sobă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close