Antena 3 CNN Actualitate Tragedie la indigo. Cum mor copii de bani gata la volanul bolizilor

Tragedie la indigo. Cum mor copii de bani gata la volanul bolizilor

Tragedie la indigo. Cum mor copii de bani gata la volanul bolizilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    04 Ian 2012   •   19:03

Fiul milionarului constănţean care a murit într-un accident, la Mamaia a fost înmormântat. Tânărul în vârstă de 24 de ani s-a urcat băut la volan, iar într-un sens giratoriu, a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un gard. A murit câteva ore mai târziu la spital.

El obţinuse permisul de conducere la 18 ani şi, în şase ani de şoferie, strânsese 14 sancţiuni pentru nerespectarea regulilor rutiere.

George Parteca a murit pe 2 ianuarie intr-un accident rutier. Tânărul a pierdut controlul volanului la care se afla şi a doborât un stâlp de electricitate si mai mulţi pomi. S-a răsturnat şi s-a oprit in gardul unei case.

Cei care au asistat la descarcerare spun că acul vitezometrului se înţepenise la 240 de kilometri la oră. Băiatul de 24 de ani nu purta centură de siguranţă, obicei pentru care fusese amendat în repetate rânduri. Mai mult, analizele efectuate de medicii legişti au relevat că George Parteca avea 1,7 alcoolemie, procent ce poate însemna comă alcoolică.

Un accident aproape identic cu cel în care a murit George Parteca a avut loc în 2007. În aceeaşi zonă din Constanţa, un băiat de bani gata a condus cu mare viteză bolidul Porche cumpărat din banii părinţilor.

George Gabriel Gociman, fiul de 20 de ani al altui om de afaceri important din Constanţa şi el patron de hoteluri, a murit într-un accident care a şocat Constanţa.


Tânărul a pornit într-o cursă nebună la volanul bolidului, tot Porsche, la fel ca şi George Parteca. La intrarea în Mamaia, nu a mai putut stăpâni maşina care a zburat cu peste 200 de kilometri pe oră în copacii şi stâlpii de pe marginea drumului iar apoi a explodat. În maşină mai erau alţi 3 tineri.

George Gociman şi două fete au murit carbonizaţi. A patra victimă a murit la spital, o lună mai târziu.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close