Antena 3 CNN Actualitate Tragedie uriașă! A murit copilul de 3 ani care a căzut cu bunicul său în scara blocului, la Bistrița

Tragedie uriașă! A murit copilul de 3 ani care a căzut cu bunicul său în scara blocului, la Bistrița

Tragedie uriașă! A murit copilul de 3 ani care a căzut cu bunicul său în scara blocului, la Bistrița
07 Dec 2019   •   10:17

Copilul de trei ani din Bistriţa, care vineri seara a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut, împreună cu bunicul lui, în scara blocului, de la etajul al doilea, a murit sâmbătă dimineaţa, potrivit unei informări remise de Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU).

"Copilul de trei ani, care aseară (vineri seara n.r.) a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe în şoc traumatic în urma căderii de la înălţime, a decedat, din păcate, în această dimineaţă (sâmbătă dimineaţa n.r.). Leziunile neurologice suferite au fost foarte grave, medicii declarând decesul în jurul orei 7,00", precizează cei de la SJU Bistriţa.

Bunicul copilului a murit pe loc

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, bărbatul de 62 ani şi nepotul său de trei ani ar fi căzut pe casa scării, de la etajul a doilea al blocului în care locuiau.

Echipele medicale ajunse la faţa locului au găsit cele două victime inconştiente.

Copilul de trei ani a răspuns, într-o primă fază, manevrelor de resuscitare aplicate, a fost stabilizat şi transportat cu funcţii vitale la UPU - SMURD Bistriţa, unde, ulterior, a murit.

În schimb, decesul bărbatului de 62 ani a fost pronunţat la locul accidentului.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei şi a împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close