Traian Băsescu, scos din minţi de dezvăluirile de la Antena 3. Mihai Gâdea: Îl voi da în judecată. Alte secrete crâncene vor fi dezvăluite

23 Sep 2015   •   15:27

Traian Băsescu ameninţă Antena 3 cu judecata după dezvălurile privind colaborarea sa cu Securitatea. Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de marţi seară a emisiunii Sinteza Zilei, documente care demonstrează că Traian Băsescu a primit bani pentru serviciile aduse Securităţii. Fostul preşedinte ar fi contribuit inclusiv la formarea unei reţele de informatori în Portul Constanţa, arată respectivele acte.

Ca răspuns la atacul lui Traian Băsescu, Mihai Gâdea a precizat că Antena 3 îl va da în judecată pe fostul preşedinte pentru "calomnie" şi "minciună".

Noi îl vom da în judecată pe Traian Băsescu. Personal îl voi da în judecată pe Traian Băsescu pentru minciuna şi calomnia spuse puţin mai devreme, afirmând că eu sau alţi jurnalişti Antena 3 suntem plătiţi din bani furaţi de la Crescent. Nu, noi suntem plătiţi din banii din publicitatea pe care o difuzăm în cadrul emisiunilor de audienţă şi va trebui să răspundă. Îl voi da în judecată pentru aceste declaraţii, pentru că nu permit unui individ care a avut legături foarte strânse cu Securitatea, care a nenorocit România, care a făcut lucruri îngrozitoare în aceşti ani de zile, să aducă asemenea atingeri în ceea ce mă priveşte sau în ceea ce priveşte orice alt jurnalist de la Antena 3", a declarat Mihai Gâdea.

"Şi am o veste proastă pentru Băsescu. În această seară, alte secrete crâncene din trecutul său vor fi scoase la iveală", a adăugat Mihai Gâdea.


Citiţi şi:

Sinteza zilei: Documente bombă care fac lumină în trecutul comunist al lui Traian Băsescu

Interviu exclusiv cu omul vizat de un raport al lui Traian Băsescu pentru Securitate

Traian Băsescu a vândut o navă de mare tonaj pe UN DOLAR. Vezi factura doveditoare

Parteneri
x close