Antena 3 CNN Actualitate Tramvai în flăcări în zona AFI Cotroceni din Capitală. Patru pasageri, la spital după ce au încercat să sară din tramvaiul în mers

Tramvai în flăcări în zona AFI Cotroceni din Capitală. Patru pasageri, la spital după ce au încercat să sară din tramvaiul în mers

Tramvai în flăcări în zona AFI Cotroceni din Capitală. Patru pasageri, la spital după ce au încercat să sară din tramvaiul în mers
23 Aug 2017   •   09:44

Un tramvai de pe linia 25 din Capitală a luat foc, miercuri dimineață, pe bulevardul Timișoara, între stațiile Vasile Milea și Răzoare, patru pasageri ajungând la spital cu entorse după ce au încercat să sară din tramvaiul aflat în mers. Alți pasageri au suferit atacuri de panică.

Traficul auto în zonă a fost deviat pe sensul către Răzoare, iar circulația tramvaielor a fost blocată pe ambele sensuri mai multe zeci de minute.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro că incendiul se manifesta fără flacără, fiind doar foarte mult fum.

Conform reprezentanţilor ISU, incendiul a izbucnit sub garnitura de tramvai.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri la faţa locului, în tramvai nu mai existau călători. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar focul a fost stins în scurt timp.

Două persoane au suferit atacuri de panică, iar alţi patru oameni au acuzat dureri la picioare şi vor fi transportaţi la spital.

"Până la  momentul actual, patru persoane acuză dureri la membrele inferioare, posibil entorse, şi vor fi transportate la spital. Din informaţiile preliminare, cele patru persoane care au acuzat dureri erau călători şi s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. La faţa locului se află două autospeciale de stingere, descarcerare şi SMURD. Incendiul a fost lichidat în scurt timp", a precizat, la rândul său, Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

 

×
Subiecte în articol: Circulatie blocata
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close