Antena 3 CNN Actualitate Transportul public din Galaţi, blocat. Şoferii au intrat în grevă spontană

Transportul public din Galaţi, blocat. Şoferii au intrat în grevă spontană

Transportul public din Galaţi, blocat. Şoferii au intrat în grevă spontană
Foto: Agerpres
31 Mar 2014   •   08:20

Şoferii care asigură transportul local din Galaţi au încetat lucru în mod spontan, în această dimineaţă. Peste 100 de oameni cer salarii mai mari, în curtea firmei de transport în comun. În acest timp, gălăţenii trebuie să ajungă la serviciu cum pot.

Angajaţii societăţii de transport în comun Transurb Galaţi au intrat în grevă, luni dimineaţă, cerând îmbunătăţirea condiţiilor de lucru şi demisia directorului, astfel că în oraş nu circulă autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele. Singurele variante de transport sunt microbuzele sau taxiurile.
   
Protestatarii, aproximativ 150 de angajaţi ai Transurb, şoferii şi mecanicii, au refuzat să intre în tura de dimineaţă şi s-au grupat în curtea societăţii, anunţând că intră în grevă. În aceste condiţii, autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele nu au ieşit pe traseu, singurele variante pentru gălăţeni fiind microbuzele sau taxiurile..

Oamenii cer demisia conducerii societăţii, nemulţumiţi de numărul insuficient de autobuze şi troleibuze existente pe traseu, fapt care îi împiedică să-şi realizeze norma zilnică, dar şi de lipsa combustibilului.
   
Directorul Transurb Galaţi, Genica Totolici, căruia protestatarii îi cer demisia, susţine că demisia sa nu va duce la rezolvarea problemelor şi că reprezentanţii Primăriei sunt cei care pot interveni, informează Mediafax.

"Înţeleg revendicările oamenilor, acestea au fost de mult timp aduse şi la cunoştina responsabililor din Primărie, singurii care pot rezolva problema. Nu îmi voi da demisia pentru că nu aşa se poate rezolva situaţia", a declarat directorul Transurb Galaţi, societate aflată în subordinea Primăriei.
    

×
Subiecte în articol: grevă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close