Antena 3 CNN Actualitate Trei hoți, prinși în flagrant de polițiștii bucureșteni când încercau să fure portofelul unei gravide: "Lasă-mă să mă ridic, că mor, fac infarct"

Trei hoți, prinși în flagrant de polițiștii bucureșteni când încercau să fure portofelul unei gravide: "Lasă-mă să mă ridic, că mor, fac infarct"

Trei hoţi de buzunare urmăriţi de mai multă vreme de poliţişti au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să fure portofelul unei gravide. Două femei şi un bărbat au fost puşi la pământ de forţele de ordine şi încătuşaţi chiar sub privirile trecătorilor.

Trei hoți, prinși în flagrant de polițiștii bucureșteni când încercau să fure portofelul unei gravide: "Lasă-mă să mă ridic, că mor, fac infarct"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    01 Apr 2021   •   16:38

Trei hoți de buzunare din Urziceni, două femei și un bărbat, au fost prinși în flagrant de polițiștii de la Investigații Criminale îmbrăcați în civil, în Piața "Sf. Ilie" din Găești, în timp ce sustrăgeau portofelul unei femei gravide. Se pare că hoţii acţionau în toată ţară în locurile aglomerate. Ei vor fi audiaţi de poliţiştii de la Investigaţii Criminale Bucureşti.

Oamenii legii i-au imobilizat, i-au pus la pământ și i-au încătușat. Scenele s-au petrecut sub privirile trecătorilor, care au comentat întreaga acțiune și au făcut live-uri pe rețelele de socializare, ca la circ.

Una dintre individe striga, ca să impresioneze publicul: "Lasă-mă să mă ridic, că mor, fac infarct", fără să-i înduplece însă pe polițiști, care așteptau o autospeciala ca să îi transporte la secție. I se răspundea flegmatic. "Când ai băgat mâna în buzunar, nu-ți era rău?"

Se pare ca respectivii erau "profesioniști", operau prin toată țara, în locuri aglomerate, și erau urmăriți de mai multă vreme de autorități. Ei au fost duși la Poliția Găești, unde vor fi audiați de polițiști din București, de la Investigații Criminale.

 

×
Parteneri
Casa Națională de Pensii, anunț important pentru toți pensionarii!
x close