Antena 3 CNN Actualitate Trei oameni au murit într-un groaznic accident. Un tir s-a răsturnat într-o curbă provocând dezastru

Trei oameni au murit într-un groaznic accident. Un tir s-a răsturnat într-o curbă provocând dezastru

Trei oameni au murit într-un groaznic accident. Un tir s-a răsturnat într-o curbă provocând dezastru
Sursa foto: Foto: emaramures.ro
de O.P.    |    03 Apr 2012   •   05:32

Trei oameni au murit şi unul a ajuns la spital în stare gravă în urma unui grav accident produs de un tir care s-a răsturnat într-o curbă în apropiere de oraşul Ardud din Satu Mare.

Cei doi bărbaţi din cabina tir-ului au murit pe loc. O altă persoană, care aştepta într-o staţie de autobuz, a fost strivită de un stâlp electric lovit de tir şi a murit în scurt timp. Mai norocos a fost un tânăr care a sărit în curtea unui localnic şi a scăpat astfel cu viaţă, dar cu răni grave.

Martorii accidentului spun că tirul circula cu viteză, iar la un moment dat şoferul de 24 de ani a pierdut controlul volanului. Atât el, cât şi pasagerul de 31 de ani, au murit pe loc.

În acel moment, în staţia de autobuz aflată în apropiere era un bărbat de 64 de ani, cu fiica şi nepotul său. Aceştia au reuşit să fugă, dar bărbatul nu a scăpat cu viaţă.

Tânărul de 21 de ani s-a ales cu răni grave la mâini şi la picioare. A reuşit să scape cu viaţă după ce a sărit în curtea unui localnic.

Circulaţia pe drumul naţional 19 a fost oprită timp de câteva ore. Tirul transporta aragaze şi urma să pornească spre Polonia. Întreaga încărcătură a fost compromisă.




×
Subiecte în articol: decese
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close