Antena 3 CNN Actualitate Tribunalul Bucureşti: Mioara Roman poate să rămână în vila din Primăverii

Tribunalul Bucureşti: Mioara Roman poate să rămână în vila din Primăverii

Tribunalul Bucureşti: Mioara Roman poate să rămână în vila din Primăverii
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    09 Aug 2011   •   18:50

Mioara Roman a câştigat, marţi, o bătălie în faţa RA-APPS-ului. Tribunalul Bucureşti a decis că ea poate să rămână în vila din Primăverii, în care trăieşte de mai bine de 20 de ani. Dar fosta soţie a lui Petre Roman nu a scăpat de griji.

Pe 18 august, Tribunalul îi va cere socoteală într-un alt proces cu privire la banii de chirie pe care îi datorează Regiei încă din 2008.

În 1996, casa a intrat în patrimoniul RA-APPS. 12 ani mai târziu, Regia a decis să majoreze chiria de la câteva zeci de euro la 6.000, iar Mioara Roman a decis să nu plătească.

"Problema mea este că nu vor să negocieze nici chiria care nu corespunde, nici dimensiunile din acte, nici realitatea pieţei, nici să-mi ofere ceva în schimb", a spus Mioara Roman.

Procesul a început încă din 2008.

"În baza contractului din '90 cu ICRAL-ul, mă dau afară. Ei cer să anuleze contractul din '90, pentru că n-am plătit chiria pe ultimele trei luni", susţine fosta soţie a lui Petre Roman.

Din 2008 şi până acum Mioara Roman a acumulat datorii de aproximativ 300.000 de euro, bani pe care, spune ea, nu are de unde să îi dea dintr-o pensie lunară de 1.800 de lei. La începutul procesului reprezentanţii Regiei erau foarte încrezători.

Instanţa a decis însă în favoarea Mioarei Roman. Cu toate astea, se speculează că la mijloc ar fi interese mult mai mari în ceea ce priveşte terenul pe care este construită casa. Este şi motivul pentru care Mioara Roman este aproape convinsă că într-un final vor reuşi să o dea afară.

Mai mult, RA-APPS vrea s-o dea afară pe Mioara Roman şi din vila de vacanţă pe care o deţine împreună cu fraţii ei la Sinaia. Regia a solicitat instanţei punerea sub sechestru până la plata datoriilor.

 


×
Subiecte în articol: Mioara Roman vila RA-APPS tribunal bani chirie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close