Antena 3 CNN Actualitate Trupul tinerei de 17 ani dispărută pe Lacul Razelm a fost găsit

Trupul tinerei de 17 ani dispărută pe Lacul Razelm a fost găsit

Trupul tinerei de 17 ani dispărută pe Lacul Razelm a fost găsit
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Mai 2011   •   10:20

Trupul tinerei de 17 ani care a fost dată dispărută pe Lacul Razelm a fost găsit în miercuri dimineaţă. Marţi seară, a fost găsit şi trupul unui bărbat de 26 de ani. Două persoane sunt în continuare de negăsit. Cele două trupuri au fost găsite de localnici, după ce autorităţile au abandonat căutările.

Patru tineri au dispărut duminică după ce barca în care se aflau s-a răsturnat pe Lacul Razelm, în Tulcea. O singură persoană a reuşit să ajungă la mal. Bărbatul a povestit că s-a iscat o furtună şi toţi cei aflaţi în barcă au fost aruncaţi în apă.

El a înotat timp de trei ore, iar când a pus piciorul pe uscat a anunţat imediat poliţia şi pompierii. Mai multe echipe au pornit în căutarea celor dispăruţi, însă au renunţat repede la căutări.

Rudele nu cred îns
ă o vorbă din ceea ce a povestit supravieţuitorul Bănuiesc că, de fapt, a fost o luptă pentru supravieţuire

Urmele au început să apară. Un telefon dat de pe o barcă aflată în larg anunţă rudele că în apă s-a găsit o cămaşă, pătată de sânge. În apă, echipele de căutare au dat şi peste o ramă, posibil a bărcii dispărute. Localnicii vor relua căutările celor doi tineri încă dispăruţi.



×
Subiecte în articol: lac
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close