Antena 3 CNN Actualitate Tudor, un tânăr informatician din Iaşi, a murit într-un accident la 120 km/h

Tudor, un tânăr informatician din Iaşi, a murit într-un accident la 120 km/h

Tudor Berbinschi, un tânăr informatician în vârstă de 23 de ani, din Iaşi, a murit într-un cumplit accident la 120 de km/h, pe centura municipiului Iaşi, în zona localităţii Uricani.

Tudor, un tânăr informatician din Iaşi, a murit într-un accident la 120 km/h
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    11 Feb 2021   •   11:56

Tragedia s-a produs, noaptea trecută, pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi, în zona localităţii Uricani, după ce Tudor ar pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit violent de un parapet din beton.

Martori la cumplitul accident, alţi şoferi au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au ajuns, în scurt timp, salvatorii de la SMURD, un echipaj de la Descarcerare şi poliţiştii rutieri.

Impactul a fost atât de puternic încât partea din faţă a maşiini a fost distrusă complet, iar părţi din maşină s-au împrăştiat pe câteva zeci de metri.

Mai mult, acul vitezometrului s-a blocat la 120 de km/h, semn că tânărul şofer circula cu viteză în momentul în care maşina s-a izbit de zidul de beton.

Accident cumplit pe centura Iaşi, în zona Uricani

Pompierii de la Descarcerare s-au chinuit zeci de minute să îl scoată pe Tudor din fiarele contorsionate ale maşinii, iar medicii au încercat să îl resusciteze, însă toate eforturile au fost în zadar.

Zeci de prieteni ai lui Tudor au fost uimiţi de moartea tânărului informatician şi au postat mesaje de condoleanţe pe reţelele sociale.

"Astăzi e o zi tristă, urâtă şi fără sens. Drum lin, Tudor Berbinschi!", a scris Antoaneta Luchian, într-o postare.

Tudor Berbinschi absolvise în urmă cu un an Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, iar ulterior a devenit coordonator al proiectului Alecart, fiind Art Director.

×
Subiecte în articol: Iași accident Tudor Berbinschi
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close