Antena 3 CNN Actualitate Tudor Ciuhodaru, în scandalul provocat de Flavia Groșan: ”Nu aș exclude nicio soluție terapeutică!”

Tudor Ciuhodaru, în scandalul provocat de Flavia Groșan: ”Nu aș exclude nicio soluție terapeutică!”

Colegiul medicilor din Bihor s-a autosesizat în cazul doctoriței din Oradea care spune că a salvat peste 1.000 de bolnavi de coronavirus folosind o schemă de tratament atipică, pe care a creat-o ea însăși.

Tudor Ciuhodaru, în scandalul provocat de Flavia Groșan: ”Nu aș exclude nicio soluție terapeutică!”
Sursa foto: Facebook / Tudor Ciuhodaru
de Laura Dinu    |    18 Mar 2021   •   14:50

Medicul Tudor Ciuhodaru a intrat în direct la Antena 3 unde a declarat că nicio soluție terapeutică nu trebuie exclusă în plină pandemie de coronavirus. 

”Soluție înseamnă mai multe vieți salvate și mai puțini oameni infectați. Până una, alta, nu aș exclude niciodată o soluție terapeutică. 

Ceea ce este sigur după aceasta pandemie este că nici oficialitățile sau autoritățile nu mai au aceeași credibilitate. Pentru că au fost atâtea contradicții și informații date pe de-o parte și de alta încât nimeni nu îi va mai crede niciodată. 

Vă reamintesc doar minciuna aceea mare cât Casa Poporului în care ni se spunea că lotul ABV 2856 nu există în România. E o minciună pentru care toți trebuiau să plece. 

Uitați-vă și dumneavoastră în Statele Unite. Acei medici de la Front Line Coronavirus Critical Care, au venit cu acel tratament cu Ivermectină. Când vorbim despre astfel de lucruri cred că nicio soluție nu trebuie neglijată, mai ales că se pare că știm destul de puține lucruri despre un astfel de subiect extrem de delicat, iar toată medicația utilizată în aceste condiții, fie că este off-label, adică de uz experimental, luând în calcul potențiale beneficii, potențiale efecte terapeutice, iar pe de altă parte vorbim despre celălalt tip de medicație, adică utilizezi orice fel de resursă terapeutică la care speri, utilizând aceste resurse maximale, să cauți o soluție sănătoasă și să salvezi o viață”, a declarat Tudor Ciuhodaru la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Tudor Ciuhodaru
Parteneri
Mărturia mamei tinerei însărcinate, ucisă de patron în București
x close