Antena 3 Actualitate Tudorel Toader: Nu voi prezenta în şedinţa de Guvern proiectul de modificare a codurilor penale fără avizul CSM

Tudorel Toader: Nu voi prezenta în şedinţa de Guvern proiectul de modificare a codurilor penale fără avizul CSM

18 Mai 2017   •   11:20
Tudorel Toader: Nu voi prezenta în şedinţa de Guvern proiectul de modificare a codurilor penale fără avizul CSM

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la Parlament, că Ministerul Justiţiei şi-a făcut datoria şi a trimis Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) proiectul de lege privind modificarea codurilor penale, dar dacă CSM nu va da astăzi avizul, este exclus să prezinte proiectul în şedinţei de Guvern de după-amiază, scrie news.ro.

„Noi ne-am făcut datoria, le-am trimis proiectul şi aşteptăm avizul. Acum merg la minister, în funcţie de ceea ce voi constata, voi proceda”, a afirmat ministrul Justiţiei.

Întrebat dacă va prezenta în şedinţa de guvern de joi proiectul de lege privind modificarea codurilor penale şi dacă nu primeşte avizul CSM, Tudorel Toader a spus: ”Categoric nu”. 

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis întocmirea unui punct de vedere cu privire la proiectul de lege privind modificarea codurilor penale, care să fie discutat în şedinţa de joi a plenului Consiliului.

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close