Antena 3 CNN Actualitate Tulcean arestat preventiv după ce a încercat să violeze o fetiţă de 11 ani

Tulcean arestat preventiv după ce a încercat să violeze o fetiţă de 11 ani

Tulcean arestat preventiv după ce a încercat să violeze o fetiţă de 11 ani
12 Apr 2012   •   15:27

Un tânăr de 25 de ani din comuna tulceană Niculiţel a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, după ce, la începutul acestei săptămâni, a încercat să violeze o fetiţă de 11 ani, informează Mediafax. Fetiţa venise împreună cu fratele ei să caute fier vechi la groapa de gunoi de la merginea localităţii.
   
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, fetiţa, împreună cu fratele ei mai mic, a mers, marţi, să caute fier vechi la groapa de gunoi de la marginea comunei Niculiţel, unde a fost văzută de tânăr.
   
Tânărul, care consumase băuturi alcoolice, i-a îndepărtat pe copiii aflaţi în zonă, după care, mai întâi prin promisiuni şi apoi prin violenţă şi ameninţări, a dus-o pe fetiţa de 11 ani într-un loc izolat, unde a încercat să întreţină un raport sexual cu aceasta. El a fost întrerupt de intervenţia a doi săteni care au auzit strigătele de ajutor ale copilei.
   
Agresorul a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, iar, joi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au solicitat arestarea preventivă a acestuia, pentru 29 de zile, pentru tentativă la viol. Solicitarea procurorilor a fost admisă de instanţa de judecată, astfel că cercetările vor fi continuate cu tânărul în stare de arest preventiv.


×
Subiecte în articol: viol procurori
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close