Antena 3 CNN Actualitate Un turist, dezamăgit total de stațiunea montană Straja. Tânărul este nemulțumit de tarife: ”Mai bine stă unu și-mi cerșește banii, decât să dau 300 de lei la cazare”

Un turist, dezamăgit total de stațiunea montană Straja. Tânărul este nemulțumit de tarife: ”Mai bine stă unu și-mi cerșește banii, decât să dau 300 de lei la cazare”

Un turist, care a ales să-și petreacă timpul de Crăciun, în stațiunea montană Straja, a rămas complet dezamăgit de întreaga experiență. Tânărul a împărtășit tot ceea ce l-a nemulțumit în cadrul unui clip, pe care l-a postat pe TikTok.

Un turist, dezamăgit total de stațiunea montană Straja. Tânărul este nemulțumit de tarife: ”Mai bine stă unu și-mi cerșește banii, decât să dau 300 de lei la cazare”
Sursa foto: TikTok
de Roxana Mihăiescu    |    26 Dec 2023   •   16:32

Un turist și-a rezervat un sejur de cinci zile în stațiunea de schi Straja. Tânărul avea așteptări mari atunci când a ales să petreacă acolo Crăciunul, însă realitatea l-a lovit dur.

Tânărul este nemulțumit de tarifele practicate pentru servicii de operatorii din zonă, dar și de condițiile de cazare.

În cadrul unui clip, turistul explică faptul că, pentru un drum de doar 100 de metri între două bariere, a trebuit să plătească o taxă de 35 de lei, la care se adaugă taxa de stațiune, de 4 lei.

Citește și: Incendiul puternic de pe Calea Dorobanţi, din București. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

”Plătești 39 de lei ca să vii de la prima la a doua barieră. Iar acolo găsești o parcare plină, dar găsești un loc de parcare. De acolo, de la a doua barieră, mai plătești 35 de lei la unu cu dubița, care să te mai ducă un kilometru până la cazare.

Dar atenție, acolo unde plătești prima dată 35 de lei, plătești 35 de lei pentru fiecare zi. Plus 35 să te ducă ăla de la prima barieră și 35 să te întoarcă. În fiecare zi. Dacă plăteai doar 35 de lei de la bază să te ducă la cazare, cu bagaje cu tot, înțelegeam, dar să-mi iei 39 de lei în fiecare zi este japcă curată. Uite, ăștia cu dubițele fac o gălăgie de bani de la prostimea care nu a înțeles că nu ai ce căuta în România la schi.

Mai bine stă unu și-mi cerșește banii, decât să îmi iei 300 de lei doar ca să ajung la cazare. Bătaie de joc Straja, nu mai puneți poze, nu vă mai lăudați cu pârtiile, că nu aveți nici cea mai mică chestie de turism.”, a spus tânărul.

@alexgherase #straja #statiuneastraja #furtpefata #ski #skistraja ♬ sunet original - Alex Gherase

×
Subiecte în articol: statiune turistica Straja turist
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close