Antena 3 CNN Actualitate Turistă bătută de iubit pe plaja Vadu, salvată de poliţişti şi ajutată să ajungă acasă, în Austria: "În sfârşit, sunt liberă"

Turistă bătută de iubit pe plaja Vadu, salvată de poliţişti şi ajutată să ajungă acasă, în Austria: "În sfârşit, sunt liberă"

O turistă bătută de iubit pe plaja Vadu a fost salvată de poliţişti şi ajutată cu mâncare şi bani să ajungă acasă, în Austria.

Turistă bătută de iubit pe plaja Vadu, salvată de poliţişti şi ajutată să ajungă acasă, în Austria: "În sfârşit, sunt liberă"
Sursa foto: Facebook / Poliţia Română
de Alin Tarnovschi    |    12 Iul 2021   •   13:20

Turista a fost bătută de iubit pe plaja Vadu, în acest weekend, acolo unde cei doi au mers pentru a-şi petrece concediul.

La un moment dat, bărbatul a devenit extrem de violent, iar turista a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Un echipaj al Poliţiei a ajuns la faţa locului, iar femeia a fost salvată din mâinile agresorului.

Singură şi fără bani, femeia a cerut ajutorul poliţiştilor pentru a putea ajunge la aeroportul Otopeni şi apoi acasă, în Austria.

Elisa, o poliţistă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, a ajutat-o pe turistă cu mâncare, bani şi cu rezervarea unui bilet de microbuz, astfel încât femeia a putut ajunge la aeroport.

Povestea a fost publicată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

"Bună ziua, dna CG a ajuns cu bine la Viena….mii de mulțumiri pentru profesionalism, pentru implicarea personală, empatie și ajutorul financiar” EE - Ambasada Austriei

Implicarea Elisei, colega noastră, a început în urma unui apel la 112, când doamna CG a anunțat că este într-un conflict cu partenerul, care a devenit foarte violent, fiind împreună la mare, în zona Vadu.

După aplanarea conflictului, ne bucurăm să spunem că Elisa a avut o a doua implicare, în realizarea dorinței doamnei CG de a se întoarce singură în Austria, sprijinind-o financiar pentru mâncare și transport, astfel încât să ajungă în București, la aeroport.

Încheiem postarea cu vorbele Elisei, povestea sigur va merge și peste hotare:

Nu a fost doar un ajutor, ci o adevărată plăcere, iar cuvintele ei înainte de plecare au fost: Nu am cuvinte să vă mulțumesc. În sfârșit sunt liberă. Voi povesti tuturor despre voi! Sunteți eroii din povestea mea", se arată în postarea Poliţiei Române de pe Facebook.

„Bună ziua, dna CG a ajuns cu bine la Viena….mii de mulțumiri pentru profesionalism, pentru implicarea personală,...

Publicată de Poliția Română pe Duminică, 11 iulie 2021

×
Subiecte în articol: plaja Vadu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close