Antena 3 CNN Actualitate Ucigașul Elenei nu are nicio remușcare după ce a ucis-o fără milă pe frumoasa tânără. A rupt tăcerea și a recunoscut adevăratul motiv

Ucigașul Elenei nu are nicio remușcare după ce a ucis-o fără milă pe frumoasa tânără. A rupt tăcerea și a recunoscut adevăratul motiv

Ucigaşul Elenei Şerban, românca găsită fără suflare în apartamentul ei, a ajuns în fața instanței. Gabriel Falloni este acuzat că i-a tăiat gâtul româncei, iar apoi a lăsat-o să agonizeze.

Ucigașul Elenei nu are nicio remușcare după ce a ucis-o fără milă pe frumoasa tânără. A rupt tăcerea și a recunoscut adevăratul motiv
de Gabriel Dano    |    25 Iun 2021   •   23:56

Ghinionul său este că, deși credea că nu a fost văzut de nimeni că a mers acasă la tânără, apare în imaginile camerei de supraveghere din blocul în care locuia Elena. Anchetatorii au văzut clar cu indivicul a intrat şi a ieşit după câteva ore din imobil în ziua în care românca a fost ucisă.

Totodată, anchetatorii au descoperit că cei doi vorbiseră în zilele dinaintea crimei la telefon şi pe reţelele sociale. Pe de altă parte, au fost găsite o serie de dovezi care indică faptul că Gabriel Falloni este cel care a ucis-o pe Elena Şerban, scrie Adevărul.

Pus în fața dovezilor evidente, criminalul a rupt tăcerea şi a recunoscut că el i-a curmat viașa Elenei. Acesta o contactase pe româncă pe un site de escorte, după ce o cunoscuse anterior cu altă ocazie. După ce a contactat-o online, a primit numărul tinerei şi au stabilit detaliile primei întâlniri amoroase, chiar în apartamentul femeii.

În ziua convenită, pe 17 aprilie, italianul a fost primit de victimă acasă la ea. Acesta a povestit că nu intenţiona să-i facă rău fetei şi voia doar să se distreze. Și-a  pierdut cumpătul în momentul în care i-a cerut fetei să participe la un joc erotic, dar a fost refuzat. A început atunci să o strângă de gât, iar Elena a intrat în panică şi a luat un cuţit să se apere şi a încercat să se refugieze în baie, unde de altfel a şi fost găsită a doua zi într-o baltă de sânge.

Falloni a urmărit-o însă acolo şi a dezarmat-o, apoi a ucis-o într-un acces de furie chiar cu cuţitul cu care fata încercase să se apere.

La Nuova Sardegna vine însă cu o altă variantă, uşor diferită. Potrivit portalulului sard, italianul ar fi mărturisit că a devenit agresiv după ce ar fi fost tachinat de tânără. Însă şi mai recent, zilele trecute, Falloni ar fi mărturisit că ştia că tânăra avea bani cash şi se gândise să îi fure o parte din ei, nu însă să-i facă rău fizic. Ar fi atacat-o însă cu furie când românca i-a refuzat o cerere şi apoi l-a ironizat.

Cert este că individul a luat tot ce a găsit de preţ şi usor de transportat din casa româncei, inclusiv o geantă în care se aflau 6.000 de euro. Acum, riscă să petreacă cel puţin 20 de ani după gratii.

 

×
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close