Antena 3 CNN Actualitate Ucişi de neglijenţă! Doi morţi şi patru răniţi grav, după ce un copac tăiat a fost lăsat în mijlocul şoselei

Ucişi de neglijenţă! Doi morţi şi patru răniţi grav, după ce un copac tăiat a fost lăsat în mijlocul şoselei

Ucişi de neglijenţă! Doi morţi şi patru răniţi grav, după ce un copac tăiat a fost lăsat în mijlocul şoselei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Ian 2012   •   07:02

Neglijenţa unor oameni a ucis două persoane şi a trimis alte patru pe patul de spital. Un copac tăiat, uitat pe mijlocul şoselei, a provocat un grav accident de circulaţie în Ialomiţa. Şoferul maşinii a observat pomul în ultimul moment, mult prea târziu să-l mai poată evita. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat dar, cel mai probabil, nimeni nu va plăti pentru tragedie.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 21, la ieşire din localitatea Iazu spre Bărăganu. Din accident a rezultat decesul pe loc a două persoane şi rănirea a încă patru.
 
Cele patru victime au fost aduse la spital, două în stare în stare gravă. Una dintre ele este în prezent la UPU în comă, este intubată şi medicii se luptă să o stabilizeze.

Poliţiştii au cerut ajutorul celor de la Cadastru pentru a putea tăia copacul şi, ulterior, să cureţe carosabilul. Maşinile au fost şi ele luate cu trei platforme.

Oamenii legii îi caută acum pe cei care au tăiat copacul şi l-au lăsat să cadă pe şosea.

 




×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close