Antena 3 CNN Actualitate Ucraineanul bănuit că și-a omorât un conațional pe o navă a fost prins la Iași

Ucraineanul bănuit că și-a omorât un conațional pe o navă a fost prins la Iași

Cetățeanul ucrainean de 32 de ani suspectat că și-a ucis un conațional pe o navă acostată în Portul Brăila și apoi a fugit a fost prins în Iași.

Ucraineanul bănuit că și-a omorât un conațional pe o navă a fost prins la Iași
de Ioana Mircea    |    13 Feb 2023   •   21:20

Ucraineanul în vârstă de 32 de ani, suspectat că și-a ucis un conațional pe o navă acostată în Portul Brăila și apoi a fugit, a fost prins la Iași, a anunțat în această seară Poliția Brăila.

„În această seară, cetățeanul ucrainean, în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de omor și trecerea ilegală a frontierei, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, ca urmare a informațiilor operative oferite în timp real de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brăila, în municipiul Iași”, a transmis Inspectoratul Poliției Județene Brăila.

Bărbatul va fi preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brăila, în baza unui mandat de aducere și prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Citește și: BOR a sprijinit refugiații ucraineni cu 8,7 milioane de euro în 2022. Patriarhul Daniel: "S-a dovedit că poporul român este milostiv

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 faptul că la bordul unei nave sub pavilion internațional acostată în Portul Brăila ar fi avut loc un conflict între doi cetățeni ucraineni. Unul dintre aceștia ar fi fost lovit în zona capului și a murit, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava. Bărbatul a fost identificat de polițiști, care au început căutarea acestuia, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Brăila Iași
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close