Antena 3 CNN Actualitate Ultima găselniţă în materie de copiat: Fiţuici comandate pe Facebook şi livrate la domiciliu

Ultima găselniţă în materie de copiat: Fiţuici comandate pe Facebook şi livrate la domiciliu

Ultima găselniţă în materie de copiat: Fiţuici comandate pe Facebook şi livrate la domiciliu
Sursa foto: Foto: Videonews
07 Iun 2011   •   21:03

Metodele de copiat la examene s-au îmbunătăţit, dar tot clasicele fiţuici sunt de bază. Mai ales că acum vin gata scrise la calculator, cu informaţii puse cap la cap şi cu rezolvările gata făcute pe subiectele din programa şcolară. Ba chiar îţi vin servite acasă. Tot ce are de făcut elevul este să comande o fiţuică pe internet şi în 48 de ore are copiuţa acasă.

Examenele au ajuns o afacere de succes pentru comercianţii care vând metode de copiat. E un bussines care îşi face reclamă în special în mediul on-line. Vânzătorii de copiuţe au şi pagină pe Facebook şi, cum era de aşteptat, o mulţime de mesaje de apreciere. Cum altfel când pentru 10 lei oferă, în format minuscul toată materia de bac la o materie.

Elevii profită de faptul că nu sunt examinaţi la sânge în timpul examenelor şi folosesc fiţuici. Copiuţele sunt atât de mici încât le poţi strecura oriunde. Chiar şi aşa, în clasele cu camere de supraveghere, nici fiţuicile nu-ţi garantează că iei examenul.

Fiecare materie are fiţuica ei. La română, sunt comentate pe scurt toate operele studiate în liceu. În o sută de pagini, în format mic, altă fiţuică prezintă geografia României şi a Europei.

Ca orice produs de pe piaţă, fiţuicile sunt oferite şi cu discount. După ce faci comanda, în cel mult 48 de ore, ai fiţuicile acasă. Dacă ai spirit antreprenorial şi comanzi mai mult de zece, ai reducere de până la 30%, iar dacă iei pentru toată şcoala, jumate le primeşti gratis.

 




×
Subiecte în articol: bac comanda Facebook
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close