Antena 3 CNN Actualitate Ultima victorie a lui Mihai Viteazul, marcată la Guruslău într-un ceremonial militar şi religios

Ultima victorie a lui Mihai Viteazul, marcată la Guruslău într-un ceremonial militar şi religios

Ultima victorie a lui Mihai Viteazul, marcată la Guruslău într-un ceremonial militar şi religios
Sursa foto: Foto: amfostacolo.ro
07 Aug 2011   •   13:47
Oficialităţile locale şi judeţene din Sălaj au depus jerbe de flori şi au luat parte la un ceremonial militar şi religios la monumentul lui Mihai Viteazul de la Guruslău, pentru a marca ultima victorie a domnitorului obţinută în acea zonă, conform Agerpres.

"Reflectând la unitatea realizată de Mihai Viteazul, unitatea românilor din toate provinciile istorice, Ardealul, Moldova şi Ţara Românească, este şi astăzi una din condiţiile esenţiale ale traversării cu bine ale unei perioade dificile din punct de vedere moral şi material”, a precizat prefectul judeţului Sălaj, Vegh Alexandru.

"Românii, fie ei maghiari, germani sau slovaci, trebuie să lupte astăzi sub acelaşi drapel, pentru că doar astfel vor putea face faţă provocărilor unei crize care pune în pericol stabilitatea economică şi socială la nivel european şi chiar mondial”, a continuat prefectul.

Manifestarea de la monumentul lui Mihai Viteazul a fost urmată de un spectacol de muzică şi dansuri populare dar şi un concurs de karate.

Seara se va încheia cu un foc de artificii.



×
Subiecte în articol: Mihai Viteazul Salaj prefect
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close