Antena 3 Actualitate Ultimele cuvinte ale interopului Gabi Şef înainte de a fi înjunghiat mortal de rivalul Armin Bitzy

Ultimele cuvinte ale interopului Gabi Şef înainte de a fi înjunghiat mortal de rivalul Armin Bitzy

de Gabriel Dano    |    11 Iun 2021   •   21:43
Ultimele cuvinte ale interopului Gabi Şef înainte de a fi înjunghiat mortal de rivalul Armin Bitzy

O nouă răzbunare demnă de Mafia siciliană a șocat locuitorii Galațiului. Interlopul Gabi Șef a sfârșit în stradă într-o baltă de sânge de cuțitul unui alt individ care a mărturisit că și-a răzbunat în acești fel fratele care s-a sinucis din cauza victimei de acum.

Medicii au încercat minute în șir să-l resusciteze pe Gabi Șef. În zadar, însă. Ucigaşul său, în vârstă de 28 de ani a fost prins de polițiști dimineaţă, după ce noaptea şi-a petrecut-o într-un apartament închiriat.

Când a fost săltat, le-a spus oamenilor legii că a vrut să mai doarmă. A povestit apoi și cum s-a petrecut totul. Potrivit acestuia Gabi Șef voia să îi ia apartamentul primit moştenire de la fratele său care s-a sinucis după ce ani la rând ar fi fost terorizat de același "Gabi Şef". Ucigașul nu a uitat să menționeze că și victima era înarmată cu un cuţit, deci ar fi putut să fie în legitimă apărare.

Ultimele cuvinte rostite de interlopul ucis în plină stradă

"Ce faci, mă? Vrei să ai discuţii cu mine?... Las' că îţi fac eu plata!". Au fost ultimele cuvinte ale lui Gabi "Şef" înainte să se prăbuşească.

"S-a nimerit o colegă de-a noastră, o doctoriţă, care a încercat să-i facă un pansament comprensiv la faţa locului. Era cu şoc hemoragic, un puls abia perceptibil", a spus dr. Mihai Polinschi, Serviciul de Ambulanţă Galaţi, pentru Observator.

Gabi Şef, pe numele lui adevărat Gabriel Tanvuia, aducea maşini din străinătate şi le vindea în ţară. S-a impus în lumea grupărilor mafiote în 2005, când la atacat cu ranga pe Marian Ivan, interlopul care controla Galaţiul. Nu l-a ucis, dar trei ani mai târziu, Marian Ivan a fost lichidat de Nelu Enache. Mii de oameni l-au plâns pe ultimul drum pe mafiotul care a terorizat oraşul. După moartea lui Marian Ivan, şefia lumii interlope a fost preluată de clanul Ogeacă, o grupare rivală din care făcea parte şi... Gabi Şef, mai precizează sursa citată.

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close