Antena 3 CNN Actualitate Ultimele informații despre starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu

Ultimele informații despre starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu

Ultimele informații despre starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu
20 Mar 2018   •   16:34

Doctorul care l-a operat pe avocatul Daniel Ionaşcu a vorbit despre starea de sănătate a acestuia. Din declaraţiile sale, avocatul se află în afara oricărui pericol. 

"Domnul avocat Ionaşcu este pacientul meu. Am primit permisiunea dânsului. Într-adevăr, a fost victima unui accident grav de circulaţie. E distrusă în totalitate. Din fericire, dânsul este un om norocos. Toată gravitatea accidentului, e în afara oricărui pericol. E vorba de un traumatism sever. Mai prezintă o mulţime de plăgi superficiale la nivelul antreraţului şi mâinii", a spus prof. dr. Ioan Lascăr, potrivit spynews.ro.

Daniel Ionașcu a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce a suferit un accident grav de circulație. Daniel Ionașcu a suferit mai multe leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț. Accidentul s-a petrecut pe Autostrada A1, la km 32. Din primele informații, mașina a fost distrusă în totalitate. În jurul orei 13:00, avocatul Daniel Ionașcu se afla în sala de operație, unde medicii au efectuat o intervenție chirurgicală la antebraț.  

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close