Antena 3 CNN Actualitate Un alt tramvai a sărit de pe şine la Iaşi. Vatmanul implicat în accidentul de luni, judecat în libertate

Un alt tramvai a sărit de pe şine la Iaşi. Vatmanul implicat în accidentul de luni, judecat în libertate

 Un alt tramvai a sărit de pe şine la Iaşi. Vatmanul implicat în accidentul de luni, judecat în libertate
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
25 Mar 2011   •   08:22
Accidentele de tramvai continuă la Iaşi. După ce la începutul săptămânii, un tramvai a omorât un om şi a rănit alţi patru, vineri seară, un alt vagon a sărit de pe şine. Incidentul a avut loc pe o stradă din centrul oraşului.

Între timp, vatmanul care a provocat accidentul de luni de la Iaşi, în urma căruia un bărbat a murit şi patru persoane au fost rănite, nu reprezintă un pericol şi va fi cercetat în stare de libertate. Magistraţii au decis însă că nu are voie să părăsească localitatea pe toată durata anchetei.

Judecătorii au respins propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, care ceruseră arestarea preventivă a lui Cristian Diaconu pentru 29 de zile.

Procurorii spun că atât concluziile expertizei tehnice a tramvaiului, cât şi declaraţiile martorilor audiaţi în aces caz, arată faptul că tramvaiul avea viteză când s-a apropiat de intersecţie.

În timp ce Cristian Diaconu era eliberat, bărbatul care şi-a găsit sfârşitul sub roţile tramvaiului condus de acesta era înmormântat.

Dănuţ Condurache a fost avansat post-mortem la gradul de subinspector de penitenciare.
 

 

×
Subiecte în articol: tramvai Iași vatman
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close