Antena 3 CNN Actualitate Un an de la incendiul de la restaurantul Beirut, în care 3 dansatoare au ars de vii. Autorităţile nu au găsit niciun vinovat

Un an de la incendiul de la restaurantul Beirut, în care 3 dansatoare au ars de vii. Autorităţile nu au găsit niciun vinovat

de M.Z.    |    05 Apr 2015   •   17:58

Niciun vinovat nu a fost tras la răspundere pentru moartea celor trei dansatoare care au ars de vii în restaurantul libanez din Constanţa. Astăzi, se împlineşte exact un an de la tragedie. 

 
Restaurantul este închis, pentru că anchetatorii au descoperit că patronii nu aveau aviz de funcţionare nici de la pompieri, nici de la Primărie. 
 
A trecut un an de la tragedie, dar pentru familiile celor trei tinere care au murit arse de vii în incendiu, durerea nu a devenit mai uşor de suportat. 
 
Durerea familiilor este cu atât mai mare cu cât nici după un an, autorităţile nu au reuşit să stabilească ce anume a provocat tragedia.
 
Patronul restaurantului Beirut şi administratorul firmei care a mansardat localul sunt cercetaţi penal sub control judiciar, însă nu pentru moartea celor trei tinere, ci doar pentru că au modificat ilegal construcţia.  

INCENDIU într-un restaurant, soldat cu 3 MORŢI şi 4 răniţi. Surse: Cauza, o defecţiune la un cuptor. Vezi mărturia unui supravieţuitor
 

×
Subiecte în articol: Beirut

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close