Antena 3 CNN Actualitate Un astrolog renumit aduce acuzaţii grave în cazul soţilor Maleon: Cazul Elodia a fost nimic pe lângă acesta

Un astrolog renumit aduce acuzaţii grave în cazul soţilor Maleon: Cazul Elodia a fost nimic pe lângă acesta

Un astrolog renumit aduce acuzaţii grave în cazul soţilor Maleon: Cazul Elodia a fost nimic pe lângă acesta
29 Dec 2017   •   22:38

După ce moartea soţilor Maleon a îngrozit o ţară întreagă, apar de la oră la oră noi detalii. De data aceasta, un astrolog celebru a analizat pas cu pas acest caz şi a adus acuzaţii terifiante cu privire la cei doi.

În ziua de Crăciun, directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi a fost găsit mort împreună cu soţia sa chiar în propria locuinţă. Această moarte a ridicat numeroase semne de întrebare şi a fost analizată de mulţi specialişti.

Ei bine, acest caz a fost în atenţia unui astrolog renumit, Cristina Demetrescu, care a analizat pas cu pas cele întâmplate. Aceasta aduce acuzaţii extreme de grave cu privire la cei doi soţi, asemănând această crimă cu cea a Elodiei. Printr-o postare pe Facebook, Cristina Demetrescu a explicat toate coincidenţele astrale, care dovedesc că femeia a avut aceelaşi sfârşit cu al Elodiei.

Vă reamintim că pe 25 Decembrie, în ziua de Crăciun, directorul Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat de o grindă din casă, iar soţia sa, Anda Elena, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită zăcând fără suflare pe podeaua aceleiaşi încăperi. La necropsie medicii au descoerit că ambii soţi erau în stare de ebrietate când şi-au pus capăt zilelor. Anda Maleon avea o îmbibație de alcool în sânge de 2,40 la mie, iar Bogdan Maleon de 1,70 la mie.

 

×
Subiecte în articol: sinucidere Iași Cristina Demetrescu
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close