Antena 3 CNN Actualitate Un avocat aruncă bomba: Schimbul de terenuri dintre Becali şi MApN, O DECIZIE A CSAT

Un avocat aruncă bomba: Schimbul de terenuri dintre Becali şi MApN, O DECIZIE A CSAT

Un avocat aruncă bomba: Schimbul de terenuri dintre Becali şi MApN, O DECIZIE A CSAT
23 Mai 2013   •   21:13

Răzvan Dumitrescu a prezentat în ediţia de joi seară a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", de la Antena 3, declaraţia unui avocat care susţine că judecătorii care l-au condamnat pe Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare nu au ţinut cont că schimbul de terenuri a venit ca urmare a unei decizii CSAT.

Asa cum reise din declaraţiile avocatului Cătălin Dancu, Victor Babiuc nu a făcut altceva decât să respecte o Hotărâre a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, ceea ce "a depăşit puterea de decizie a lui Becali".

Decizia acestui schimb de terenuri nu a fost luată din iniţiativa lui Gigi Becali. Nu a reprezentat o chestiune de afacere. Argumentul pentru care s-a luat această decizie depăşeşte puterea de decizie a lui Becali. (...) Babiuc nu a făcut decât să pună în executare o decizie a preşedintelui, a premierului şi a tuturor membrilor CSAT de la acea vreme", a declarat avocatul.

Se cunoaşte faptul că în planul de securitate naţională de la acea dată exista un astfel de interes generat un comandament militat cu totul special. Toate aceste susţineri au fost cunoscute de preşedinte", a mai adăugat avocatul Cătălin Dancu.


×
Subiecte în articol: Subiectiv becali condamnat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close