Antena 3 CNN Actualitate Un băiat ar putea rămâne paralizat după ce a sărit în cap în bazin

Un băiat ar putea rămâne paralizat după ce a sărit în cap în bazin

Un băiat ar putea rămâne paralizat după ce a sărit în cap în bazin
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Iun 2011   •   18:05

Tragedie la plaja Valurile Dunării din Galaţi. Un adolescent de 17 ani va rămâne, cel mai probabil, paralizat de la gât în jos, după ce a sărit într-un bazin pe jumătate plin cu apă. Tânărul nu a ţinut cont de sfaturile salvamarului şi s-a aruncat de pe platforma ştrandului. El a fost scos cu greu din apă, iar medicii i-au acordat primul ajutor.

Adolescentul trebuia să fie la şcoală, însă a preferat sa dea orele de curs pe o baie la ştrand. Faptul că bazinul nu era plin nu l-a oprit pe acesta să se arunce în apă cu capul înainte.

Salvamarii susţin că tânărul a fost avertizat că nu este suficientă apă pentru a sări de la platformă, dar nu a ţinut cont de ce i s-a spus. Când au văzut că a sărit şi nu mai iese la suprafaţă, salvatorii au intrat în apă după el.

Ambulanţa a sosit la scurt timp, băiatul a fost resuscitat de medicii de la SMURD şi dus la Spitalul de Urgenţă.

Din cauza leziunilor, adolescentul riscă să rămane paralizat pe viata. Este al doilea caz de acest gen din judetul Galati, inregistrat in ultimele zile. Duminică un tânăr de 28 de ani a rămas paralizat după ce a sarit in Lacul Vânători, deşi apa era foarte mică.

 

×
Subiecte în articol: baiat bazin strand Galați
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close