Un băiat de 13 ani a fost desfigurat din bătaie de tatăl lui. Bărbatul e un renumit medic din Timișoara

13 Noi 2019   •   08:23
Un băiat de 13 ani a fost desfigurat din bătaie de tatăl lui. Bărbatul e un renumit medic din Timișoara foto- Pexels

Un băiat de 13 ani din Timişoara, a ajuns la spital, aproape desfigurat în bătaie de tatăl său, un renumit medic chirurg la un spital din oraş. Acesta şi-a ieşit din minţi pentru că fiul său luase note mici la şcoală. 

Şi în judeţul Gorj, un copil de numai doi ani a fost bătut crunt de părintele său, enervat că se certa cu fratele mai mare pentru o jucărie. Ambii bărbaţi au fost reţinuţi. 

Medicul chirurg, cunoscut şi respectat în Timişoara, şi-a bătut cu bestialitate copilul de 13 ani, până l-a băgat în spital. S-a enervat din cauză că băiatul luase două note mici la şcoală şi, în plus, îl bănuia că fura bani. Cu dureri groaznice, vânătăi la ochi şi lovituri pe tot corpul, băiatul i-a trimis mesaje disperate mamei, care este stabilită în străinătate, în speranţa că îl va scăpa de calvar. Aceasta a venit de urgenţă în România. 

Copilul se află în grija tatălui, după ce părintii au divorţat. 

Alertaţi de mamă, inspectorii de la direcţia pentru protecţia copilului au mers acasă la băiat. Băiatul a fost dus de urgenţă la spital, unde a rămas internat trei zile. Tatăl său nu recunoaşte că l-ar fi bătut. Spune doar că i-ar fi dat o palmă. Bărbatul nu ar fi însă la primul caz de agresiune. În 2013, el a mai fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce şi-a bătut soţia. 

Şi la Motru, în Gorj, un băieţel de numai doi ani a ajuns la spital bătut crunt, cu vânătăi pe tot corpul. Mama l-a dus la unitatea de urgenţe şi le-a spus medicilor că avea nişte erupţii pe piele. Când l-au consultat însă, doctorii s-au cutremurat. 

Copilul a fost transferat de urgenţă la Craiova, pentru a fi consultat de neurochirurgi. Mama a povestit că tatăl s-ar fi enervat deoarece cei doi copii se certau pentru o jucărie. Individul, în vârstă de 44 de ani, a fost reţinut. 

Băieţelul, dar şi fratele său de şase ani, ar putea fi preluaţi de Direcţia pentru Protecţia Copilului. 

Şi la Oradea, un alt bărbat şi-a bătut copilul de numai cinci ani până l-a desfigurat. Şi acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

x close