Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a ajuns la spital în comă profundă după ce a căzut pe scări

Un bărbat a ajuns la spital în comă profundă după ce a căzut pe scări

Un bărbat a ajuns la spital în comă profundă după ce a căzut pe scări
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    23 Sep 2011   •   10:52

Un bărbat de 31 de ani din Piteşti a ajuns aseară în comă profundă la spital, după ce a căzut în casa scării, de la etajul trei al blocului în care locuia. Omul tocmai se întorcea de la serviciu şi se pare că s-a dezechilibrat pe scări.

Nimeni nu ştie cu exactitate ce s-a întâmplat seara trecută, în scara blocului. Omul şi-a sunat soţia şi a anunţat-o că va ajunge în curând acasă. Când a venit de la serviciu, femeia l-a găsit inconştient în scara blocului. Bărbatul căzuse de la etajul trei.

Dus de urgenţă la spital, medicii nu au reuşit decât să-l stabilizeze. Pentru că starea lui se agrava, medicii au decis că bărbatul trebuie transferat la un spital din Bucureşti.

Rudele bărbatului au căutat cu disperare orice fel de veste de la medici. Fără aparautră perfomantă, doctorii nu au putut decât să-l ţină pe bărbat în viaţă, până au găsit un spital din Bucureşti care să-l primească.

După o oră în care s-au dat telefoane la mai toate spitalele din Bucureşti, bărbatul a fost primit într-un final de spitalul Universitar. Medicii sunt însă rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

×
Subiecte în articol: barbat Pitești bloc scara sotie spital
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close