Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost găsit carbonizat într-un apartament cuprins de flăcări din Târgu Mureș

Un bărbat a fost găsit carbonizat într-un apartament cuprins de flăcări din Târgu Mureș

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Târgu Mureș a avut parte de un sfârșit tragic. Acesta a fost găsit decedat în apartamentul său mistuit de flăcări.

Un bărbat a fost găsit carbonizat într-un apartament cuprins de flăcări din Târgu Mureș
de Gabriel Dano    |    20 Sep 2021   •   19:01

Incendiul s-a produs la un apartament din municipiul Târgu Mureș, potrivit ISU Mureș. Acesta s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 10 mp cu degajări mari de fum. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și forțe din cadrul I.S.U. Mureș, care au procedat la stingerea incendiului.

Aproximativ 80 de persoane au fost evacuate în timpul intervenției pentru siguranța acestora, dar nimeni nu a fost rănit. Pompierii au avut o intervenție foarte dificilă deoarece incendiul s-a produs la etajul opt și a fost nevoie de o motoscară.

În plus, întregul etaj era inundat de un fum foarte dens, iar evacuarea de rezervă de la capătul scărilor era blocată fapt care a făcut totul și mai dificil.

Se pare ca bărbatul ar fi dat singur foc apartamentului. Mama sa murise in primăvara și de atunci era măcinat de depresie deoarece amândoi trăiau din pensia femeii, iar acum rămăsese fără venituri. O vecină era cea care îi mai aduce câte ceva de mâncare.

Vecinii povestescă că și-a vandalizat singur casa și a dormit apoi afară pe un pat făcut din preșurile de la ușă ale vecinilor.

Ba, mai mult, șeful de scară a chemat în urmă cu o zi polițiștii pentru că acesta tot amenința că dă foc la casă. Pentru că bărbatul a fost găsit liniștit de oamenii legii, aceștia l-au certat pe administrator că i-a chemat degeaba.

Un alt vecin a povestit că victima îi ceruse în urmă cu câteva chibrituri și pentru că nu i-a trecut nicio clipă prin gând ce ar putea urma, i-a dat.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la I.M.L Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și distrugere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului, sub supravegherea unității de parchet competente.
 

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close