Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost împuşcat în faţa unei vulcanizări din Poiana Lacului, judeţul Argeş

Un bărbat a fost împuşcat în faţa unei vulcanizări din Poiana Lacului, judeţul Argeş

Un bărbat a fost împuşcat în faţa unei vulcanizări din Poiana Lacului, judeţul Argeş
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Mai 2011   •   12:11
Un bărbat de 61 de ani a fost împuşcat în localitatea Poiana Lacului, judeţul Argeş. Incidentul a avut loc la o vulcanizare din localitate, între doi consăteni între care exista o ceartă mai veche.

Potrivit comisarului Dinu Danut, purtătorul de cuvânt IPJ Argeş, incidentul a avut loc în jurul ore 12.00. Este vorba despre o dispută mai veche dintre doi consăteni. Cei doi s-au întâlnit în faţa vulcanizării din localitate şi s-au luat la ceartă.


Discuţia a degenerat şi unul dintre bărbaţi a scos pistolul cu gaze pentru care deţinea permis şi a tras. Se pare că victima nu se află în stare gravă.

"Scandalul a avut loc la o vulcanizare, iar din primele date rezultă că persoana care a tras a folosit un pistol cu gaze deţinut legal. Am înţeles că este vorba despre un conflict între cei doi care o priveşte pe fata agresorului, iar în acest moment atât victima cât şi persoana care a tras sunt la Poliţia din Poiana Lacului pentru audieri."

"Se vor face cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor deoarece deţinerea legală a pistolului nu înseamnă şi permisiunea de a-l folosi", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.


Incidentul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat o salvare a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) şi mai multe echipaje de poliţie.
 




 

×
Subiecte în articol: impuscat Argeş
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close