Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a murit intoxicat cu gazele emanate de soba primită ajutor de la Guvern

Un bărbat a murit intoxicat cu gazele emanate de soba primită ajutor de la Guvern

Un bărbat a murit intoxicat cu gazele emanate de soba primită ajutor de la Guvern
06 Dec 2008   •   19:53

Un localnic din Tămăşeni, judeţul Neamţ, localitate afectată de inundaţii, şi-a găsit sfârşitul, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Bărbatul şi soţia sa s-au încălzit, peste noapte, cu soba primită ajutor, de la Guvern. Dimineaţă, când i-au găsit vecinii, doar femeia mai trăia.
Au trecut cinci luni de la inundaţiile care le-au afectat căminele. Cinci luni în care localnicii din Tămăşeni au învăţat s-o ia de la capăt. Cu materialele primite de la Guvern şi-au reclădit casele luate de apă. Aşa au făcut şi cei doi soţi, care până acum au locuit într-o locuinţă modulară. Primiseră un frigider, o saltea de pat şi o lenjerie, ajutor din partea Guvernului, bunuri în valoare de 1400 de lei. Montajul sobei n-a fost însă inclus în preţ.
Sătenii spun că sobele emană un miros ciudat şi că se înfundă foarte repede. Chiar şi aşa, cei doi soţi au făcut focul în sobă să le ţină cald peste noapte. Dimineaţă, unul dintre ei nu s-a mai trezit. Femeia a ajuns în comă la spital după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon.
Alţi câţiva zeci de localnici şi Tămăşeni au primit şi ei acelaşi ajutor de la guvern. Acum se gândesc cu groază că ar fi putut păţi şi ei la fel. 600 de sinistraţi din judeţul Neamţ au primit pachete cu ajutoare pentru iarnă din partea Guvernului iar sobele metalice au ajuns în 66 de locuinţe.
Observator

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close