Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat acuzat de tentativă de omor, arestat şi extrădat din Italia, încarcerat la Suceava

Un bărbat acuzat de tentativă de omor, arestat şi extrădat din Italia, încarcerat la Suceava

Un bărbat acuzat de tentativă de omor, arestat şi extrădat din Italia, încarcerat la Suceava
Sursa foto: Foto: failedmessiah.typepad.com
de S.T.    |    30 Noi 2012   •   15:44

Un bărbat din localitatea suceveană Şcheia, dat în urmărire internaţională pentru tentativă de omor, extrădat din Italia, a fost încarcerat, vineri, în arestul IPJ Suceava, potrivit Agerpres.

Potrivit lui Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, împotriva bărbatului Tribunalul Suceava a emis în lipsă mandat de arestare preventivă din 14 iunie a.c., pentru 30 zile, inculpatul fiind cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav.
   
În fapt, pe 16 aprilie a.c., a purtat fără drept asupra sa, într-un loc public, un cuţit şi a exercitat acte de violenţă asupra unei persoane cu intenţia de a-i lua viaţa, producându-i acesteia leziuni care i-au pus viaţa în primejdie.
   
Inculpatul a fost pus în urmărire prin dispoziţia IGPR din 15 iunie, fiind semnalat şi pe plan internaţional. La data de 6 octombrie 2012, urmare a colaborării cu autorităţile judiciare italiene, cel în cauză a fost depistat şi arestat pe teritoriul Italiei.
   
Bărbatul a fost extrădat din Italia pe 29 noiembrie, fiind preluat de poliţişti, escortat şi prezentat Tribunalului Suceava, care a confirmat mandatul de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Suceava tentativa de omor
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close