Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat dat în urmărire internaţională pentru furt a scăpat de sub paza Poliţiei de Frontieră

Un bărbat dat în urmărire internaţională pentru furt a scăpat de sub paza Poliţiei de Frontieră

Un bărbat dat în urmărire internaţională pentru furt a scăpat de sub paza Poliţiei de Frontieră
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Iul 2011   •   09:29
Un urmărit internaţional, aflat în custodia poliţiei, a reuşit să scape vineri dimineaţă de sub supraveghere şi să evadeze în timp ce se afla pe aeroportul Otopeni. Bărbatul urma să fie predat de poliţiştii de Frontieră colegilor lor de la Poliţia Română.

Urmăritul internaţional a fost prins de poliţiştii de frontieră după ce a ajuns în ţară cu o cursă de la Viena. Bărbatul a fost reţinut în custodie timp de aproape 12 ore.

Bărbatul, de 50 de ani, fusese condamnat la închisoare pentru furt, de către Judecătoria din Deva. Poliţiştii de frontieră nu l-au încătuşat pentru că nu l-au considerat periculos.

În timpul schimbului de tur
ă a reuşit însă să iasă din camera unde era reţinut. Primele măsuri pentru capturarea fugarului au fost luate chiar pe aeroport. Călătorii au aflat despre incident doar de la jurnalişti.

Cazul va fi anchetat de către inspectoratul general al poliţiei de frontieră. În paralel, continuă misiunile de căutare a fugarului.





×
Subiecte în articol: Otopeni evadat
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close