Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat s-a salvat din colții unui urs după ce a făcut pe 'mortul'

Un bărbat s-a salvat din colții unui urs după ce a făcut pe 'mortul'

Un bărbat a reușit să scape din colții și ghearele unui urs după ce a avut inspirația să se prefacă mort. Chiar și așa, animalul i-a provocat răni extrem de grave după ce și-a înfipt colții în brațele și picioarele lui.

Un bărbat s-a salvat din colții unui urs după ce a făcut pe 'mortul'
de Gabriel Dano    |    02 Iun 2021   •   19:04

Un prieten al acestuia a povestit totul. Bărbatul pescuia ilegal somon pe Râul Lyutoga, pe coasta estică a Insulei Sahalin, la nord de Japonia. Atacul fiarei a fost fulgerător. Mai întâi ursul l-a lovit cu putere pe bărbat în cap, cauzându-i o stare de inconștiență. 

Când omul și-a revenit a stat nemișcat gândindu-se că dacă se va preface mort va avea o șansă de a supraviețui atacului. „S-a prefăcut că este mort și ursul l-a lăsat în pace. A avut noroc că animalul nu l-a mușcat de gât”, a povestit prietenul pescarului, potrivit Daily Star.

Când ursul s-a îndepărtat, acesta s-a urcat în mașină și a condus circa 6 km până la Spitalul din Aniva. Medicii de acolo s-au minunat când au aflat ce s-a întâmplat.

„În toată istoria atacurilor de urs, nu am avut o victimă care să vină singură la spital”, a declarat un medic.

Pescarul – al cărui nume nu a fost divulgat – a fost tratat de urgență și a primit un vaccin antirabic. În plus, omul vede totul ca pe o a doua șansă primită de la Divinitate și a promis că nu va mai pescui ilegal.

Duminică, în SUA, un bărbat a fost atacat de un urs, după ce a găsit mai mulți pui de urs în garajul său, pe care tocmai îl închidea. Localnicul din Colorado a ajuns de urgență la spital și va supraviețui atacului violent.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close